Stor politiaktion: Bande på 50 unge stormer McDonald’s restaurant

Af: Naja Radik

|

23/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet efterforsker sagen, efter at en gruppe unge stormede en McDonald’s restaurant.

Mest læste i dag

En gruppe på op til 50 teenagere, der menes at være mellem 14 og 16 år, strømmede ind i restauranten omkring klokken 21 søndag den 21. august. 

Omkring syv sprang angiveligt over disken og begyndte at stjæle mad, da den blev tilberedt i køkkenet. 

Folk tog også sodavand, mens andre filmede på deres telefoner. 

Foto: TikTok

Politiet siger, at efter at nogle fra gruppen til sidst forlod restauranten i Nottinghams centrum, blev omkring 20 af dem tilbage og var voldelige og truende over for personalet. 

Da betjentene ankom, var gruppen spredt.

En talsmand for Nottinghamshire Police sagde: 

“Vi behandler denne hændelse meget alvorligt.” 

“Der er tale om et kommercielt indbrud, da gruppen har tiltvunget sig adgang bag disken i en virksomhed og stjålet mad og sodavand.” 

“Det er fuldstændig uacceptabelt.” 

“Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser, men vi vil arbejde sammen med Clumber Street McDonald’s og kigge på overvågningsbilleder for at finde de ansvarlige.” 

Optagelser, der syntes at vise hændelsen, dukkede op på de sociale medier, hvor unge blev set storme ind i byens centrums McDonald’s, hvor gruppen menes at være 14 til 16-årige og klædt i træningstøj, hatte og kasketter.

Der var også rapporter om, at gruppen havde samlet sig uden for McDonald’s på Milton Street omkring klokken 22, men intet blev stjålet fra denne restaurant.

Gruppen var også taget af sted, da politiet ankom til stedet. 

En talsmand for McDonald’s fortalte LADbible

“Vi er opmærksomme på en hændelse, der fandt sted på vores Clumber Street restaurant søndag aften. Vi var chokerede og rystede over hændelsen, som absolut ikke har nogen plads i vores restauranter. Hændelsen blev anmeldt til politiet. Vi vil fortsat støtte politiet i den videre efterforskning.” 

Tidligere i år besluttede en McDonald’s restaurant i Liverpool at forbyde alle unge under 18 år, at komme ind efter klokken 17 i et forsøg på, at reducere tilfælde af dårlig opførsel. 

Den midlertidige begrænsning blev indført på McDonald’s på Church Street i Liverpool, hvor fastfoodgiganten sagde, at deres beslutning ikke blev taget godt imod. 

En talsmand for McDonald’s sagde: 

“I løbet af de seneste uger har vi set en stigning i antallet af tilfælde af dårlig adfærd i området, hvor vores folk bliver udsat for verbale og fysiske overgreb.” 

“Vi har en nultolerance politik, når det kommer til kriminalitet og dårlig adfærd, og har midlertidigt begrænset adgangen til restauranter til U18-spillere fra klokken 17. 

“Denne beslutning blev ikke taget let, og vi arbejder tæt sammen med politiet for at finde en løsning og hjælpe med at reducere disse hændelser.” 

Anbefalet til dig