Stor skuespiler død

19/5/22 10:13

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Skuespilleren er gået bort i en alder af kun 37 år.

Marnie Schulenburg, kendt for sine roller i sæbeoperaerne "As the World Turns" og "One Life to Live", døde tirsdag i New York på grund af en komplikation forbundet med brystkræft, bekræftede en repræsentant over for Variety.

Hun var 37. Schulenburgs mand Zack Robidas, en skuespiller kendt for sine roller i "Sorry for Your Loss" og "Succession", bekræftede også nyheden via et Facebook-opslag, hvor han takkede hendes fans for deres støtte efter Schulenburgs diagnose.

"Sig venligst ikke, at Marnie tabte sin kamp mod kræften. Det er simpelthen ikke sandt. Jeg har set hende sparke kræft i røven hver dag siden diagnosen,” lyder det i indlægget.

"Hun er utrolig. Vi valgte at angribe hendes diagnose med blind optimisme. Vi talte kun om fremtiden og fortsatte fremad. Jeg ved ikke, om det var rigtigt, men det var alt, hvad vi vidste," tilføjede han.

Marnie Schulenburg blev født i Cape Cod, Massachusetts, og studerede teater ved DeSales University.

Foto: YouTube/Marnie Schulenburg

Foto: YouTube/Marnie Schulenburg

Hendes første tv-optræden var som Alison Stewart, hendes karakter i "As the World Turns". Hun var den anden skuespiller, der portrætterede karakteren, efter Jessica Dunphy forlod showet i 2005.

Hun optrådte for første gang som Alison i 2007, under en crossover mellem "As the World Turns" og "The Young and the Restless". Schulenburg sluttede sig derefter til hovedrollen i "As the World Turns" og medvirkede i over 300 afsnit, indtil showet stoppede i 2010.

Marnie Schulenburg efterlader sig sin mand Zack Robidas og deres datter.