Stor skuffelse hos Christiane Schaumburg-Müller: Ændret i sidste øjeblik

18/01/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Ifølge Christiane Schaumburg-Müller havde hun glædet sig længe - og nu er planerne ændret i sidste sekund.

Mest læste i dag

Den 26. januar kan Christiane Schaumburg-Müller fejre sin 40 års fødselsdag.

Den runde fødselsdag skulle have været fejret over noget varmere himmelstrøg - nemlig på Maldiverne. 

Men sådan bliver det nu ikke alligevel. 

Det fortæller den populære skuespiller og Vild med dans-vært i et opslag på sin Instagram-profil.

I opslaget har hun delt en række billeder, blandt andet af hendes kæreste Daniel Åxman, samt billeder fra hendes sidste besøg på Maldiverne.

"Amen hvem faen gad også sidde på et fly til Maldiverne ligenu!!! Og det er jo ikke fordi at turen var bestilt i dårlig tid … og at man havde glædet sig til den i like forever! Næ nej, det er også godt at den er aflyst, så jeg kan nyde smukke januar hjemme," lyder det i opslaget fra Christiane Schaumburg-Müller.

Hun forklarer også i opslaget, at det er hende selv som har valgt at udsætte turen. Der er nemlig skrappe restriktioner på resortet hvor familien skulle bo - og de har ikke lyst til at tage nogle chancer forklarer hun i opslaget.

Foto: Christiane Schaumburg-Müller 

Kunne risikere lang karantæne

"Men vi kunne risikere 14 dages karantæne (og vi ringede til vores hotel og der var obligatoriske test på deres sted) ved at der er mange der rejser på trods da chancerne jo er små. Men bare tanken om at der er en mulighed for ikke at skulle se ens børn i hvad der så potientielt kunne blive + 3 uger haha det ku jeg ik! Og jeg har lige haft Corona og er der ikke noget med man kan teste positiv i nogle uger efter," skriver hun i opslaget på profilen. 

Derfor er turen nu rykket og Christiane Schaumburg-Müller må fejre sin fødselsdag anderledes end planlagt. Hun opfordrer i

"Anyways..Turen er rykket og det er min fødselsdag lige om lidt alligevel så alt er godt - januar bliver ikke mindre spændende af den grund! Men Maldiverne … hmmm du er dog lidt savnet," lyder det. 

Til slut kommer hun med en opfordring til andre der har rejseplaner til Maldiverne. 

"Ps: reglerne ændre sig hele tiden. Så ring til jeres resort eller rejsebureau hvis i står og skal afsted - for der er forskellige regler over det hele. Bare for at være på den sikre side," skriver hun til slut i sit opslag. 

Anbefalet til dig