Stor tragedie: 16-årig cykelrytter død

24/2/23 08:04

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 16-årige cykelrytter har på tragisk vis mistet livet.

Den colombianske cykelrytter Jerome Jaramillo, 16 år gammel, døde i går, torsdag, efter en ulykke dagen før, da han konkurrerede i Classic Rionegroin i departementet Antioquia.

Antioquia Cycling League udtalte i en erklæring, at den unge mand fra Itaca-Cobelén-holdet led "en ulykke under opførelsen af ​​anden etape meget tæt på målstregen i Puerto Triunfo kommune."

Efter ulykken blev alle metoder aktiveret for at hjælpe ham og bevare hans liv. Jerónimo blev overført til Puerto Boyacá Hospitalet, hvor han blev stabiliseret og senere til Somer Clinic i Rionegro,” fortsatte erklæringen.

Den unge cyklists død vakte stor sorgi landet. Det skriver Today Times.

"Vi beklager døden af ​​den unge cykelrytter Jerónimo Jaramillo, et medlem af Itaca - Cobelén-holdet, som havde en ulykke i går i etape 2 af Rionegro Clásica," skrev Team Medellín EPM på sine sociale medier.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Også Guvernøren for Antioquia, Aníbal Gaviria udtrykte sin sorg over tabet af den unge cykelrytter.

Vi er dybt kede af cykelrytteren Jerónimo Jaramillos død, en ung mand fuld af talent, illusioner og med en enorm karriere foran ham, der forlod os så hurtigt. Sammenhold og styrke for hans familie, venner og Antioquia Cycling League-samfundet," sagde han.