Stor tragedie: Baby forsvundet

28/2/23 09:06

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En stor efterforskning er nu igang, efter et forældrepar blev arresteret uden deres baby.

Politiet har indledt en større jagt på det forsvundne barn af aristokraten Constance Marten og hendes partner Mark Gordon.

Forældrene blev anholdt mistænkt for omsorgssvigt i Brighton i nat, efter at en person rapporterede at have set dem kort før 21.30.

Parret forbliver varetægtsfængslet og bliver afhørt, tilføjede styrken her til morgen.

Metropolitan Police sagde, at en intens eftersøgning er i gang for at finde parrets baby, som ikke har fået nogen lægehjælp siden fødslen i begyndelsen af ​​januar. Det skriver Mirror.

Efterforskere håber, at spædbarnet stadig er i live og varetages af en anden person, men siger, at risikoen for dødsfald er høj, da temperaturen i nat faldt til 1 grad.

Billeder viser betjente, der gennemsøger et stort område mellem Brighton og Newhaven - hvor parret blev set for et par dage siden - for at forsøge at lokalisere spædbarnet.

Lokalbefolkningen bliver også bedt om at tjekke skure og andre udhuse og anmelde alt usædvanligt.

Politiets droner og hunde er også blevet indsat, og en helikopter blev set cirkulere en 16-kilometer søgezone natten over.

35-årige Constance Marten og 48-årige Mark Gordon har rejst rundt i Storbritannien med taxa, siden deres udbrændte bil blev fundet på M61 i Bolton, Greater Manchester, den 5. januar.

Parret gik langs motorvejen, mens kvinden bar babyen i sine arme.

Det er uvist, om barnet har helbredsproblemer.

"Som vi altid har sagt, handler det her om den baby. Ifølge vores undersøgelse havde både Constance og babyen ikke modtaget nogen lægehjælp før eller efter fødslen," sagde Lewis Basford, fra Met Police.

Constance Marten kommer fra en rig aristokratisk familie, men hun menes at have slået hånden af sine slægtninge og venner i 2016- omkring samme tid som hun mødte Mark Gordon.