Storbritannien er i chok: Her gør Meghan grin med dronningen

Af: Ida Hansson

|

09/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kongelige familie var angivelig dybt berørte i aftes, efter at Harry og Meghan lancerede en bølge af 'angreb' i deres nye Netflix-serie.

Mest læste i dag

Dronningen blev hånet, og Storbritannien samt de kongelige blev i episoden stemplet som racister.

Prins William menes at føle sig "forrådt", efter at hans bror tillod dybt personlige angreb på både ham og hustru Kate at blive udsendt.

Harry giver også sin far en stikpille til far. Harry siger nemlig, at han "bogstaveligt talt var opdraget af en gruppe venner i Afrika".

Harry talte også om dengang, han bar en nazi-uniform til en fest, som stod på The Suns forside i 2005.

Den kongelige kommentator Michael Cole kritiserede parrets serie i aftes, og sagde: "Hvor er indholdet?"

I en scene overdriver Meghan en spidsfindighed for at lave sjov med de kongelige - og sammenligner deres traditioner med en tarvelig amerikansk middelalderrestaurantkæde. Det skriver The Sun.

Foto: Netflix

Hun beskriver mødet med dronningen og bøjer sig lavt ned, mens Harry ser lidt forfærdet på.

"Jeg mener, det er surrealistisk. Vi sad i bilen, og han sagde: 'Du ved, hvordan man nejer, ikke?'. Og jeg troede, det var en joke. Nu er jeg begyndt at indse, at det her er en stor sag. Jeg mener, amerikanerne vil forstå dette. Vi har 'Medieval Times' - middag og turnering. Det var sådan. Jeg mener, jeg nejede, som om jeg var som..." siger Meghan i klippet.

I aftes var kongefamilien angiveligt "i en tilstand af tristhed" efter parrets seneste udtalelser- men frygter, at det værste endnu ikke er kommet.

Anbefalet til dig