Storbritannien er i chok: Meghan kommer med vilde anklager

Af: Ida Hansson

|

15/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meghan har anklaget en af ​​dronningens hjælpere for at stemple hende som en "fremmed organisme".

Mest læste i dag

Den længe ventede anden halvdel af hertugen og hertuginden af ​​Sussex' eksplosive Netflix-dokument har i dag ramt skærmene.

Det siges, at medlemmer af den kongelige familie ser med - sammen med millioner af andre over hele kloden.

De seneste og sidste afsnit afslører 'behind the scenes' ved Harry og Meghans bryllup, lækkede private korrespondancer - hvilket resulterede i Megxit. Det skriver The Sun.

Mindre end et minut inde i den første episode i VOL II anklager Meghan de kongelige for racisme.

"Der var et øjeblik, hvor vores private sekretær, hun arbejdede med dronningen i næsten 20 år, tror jeg, og hvad hun sagde til mig var, at det er sådan denne fisk (bølgebevægelse) svømmer perfekt, kraftfuld, den er på den rigtige strøm. Og så en dag kommer denne organisme ind," siger Meghan i klippet og fortsætter:

"Denne fremmede organisme. Hvad er det? Hvad laver den her? Den ligner ikke os, den bevæger sig ikke som os. Vi kan ikke kan lide det, få det væk fra os."

I anden episode afslører Harry, at han og Meghan næsten forlod familien to gange før Megxit.

"I 2018 har vi allerede talt om måske at flytte til New Zealand, og det skete aldrig. Så i 2019 diskuterede vi, at vi flyttede til Sydafrika for at støtte velgørende organisationer og organisationer i Afrika. Paladset sagde ja til, at vi flyttede til Sydafrika, så min fars kontor kendte til det - min brors kontor og min bedstemors kontor kendte til det. Ingen andre vidste det – så blev det lækket til avisen The Times. Så blev hele den plan så skrottet, fordi den blev offentlig debat," siger Harry i klippet.

Det næsten 60 minutter lange afsnit er udgivet præcis en uge efter de første tre afsnit – og støvet har endnu ikke lagt sig.

Afsnittet er blevet frigivet, da parret bliver anklaget for at komme med "sammensværgelser" og hævde, at løgne blev fortalt for at beskytte andre.

Den kongelige familie siges at være i en tilstand af tristhed, efter at Harry og Meghan lancerede en bølge af voldsomme angreb i de første afsnit af deres serie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig