Store navne afsløret: Rapper indtager Grøn for ottende gang

03/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Grøn fuldender i dag plakaten for dette års turné, hvor koncertkaravanen kan fejre 40 år på græs.

Mest læste i dag

L.O.C. hører til blandt de mest etablerede Grøn-navne. Rapperen havde sin debut på Grøn i 2006 og har været tilbage intet mindre end seks gange siden i både 2007, 2009, 2010 (med bandet ‘Selvmord’), 2012, 2015 og 2019. I år kan det grønne publikum glæde sig til, at L.O.C. indtager Grøn med sine hårdtslående beats for ottende gang. 

En anden kunstner der slutter sig til Grøn-holdet er Andreas Odbjerg. Det oplyser Muskelsvindfonden i en pressemeddelelse.

For ham er det andet år i træk, at han skal med den grønne karavane rundt i landet. Og det er en af tidens hotteste popmusikere, som man kan opleve til sommer.

Både 2021 og 2022 har nemlig i den grad stået i Andreas Odbjergs tegn. Med de velkendte singler ”føler mig selv 100”, “Stor Mand” og ”I morgen er der også en dag” er priserne væltet ned over ham i en strid strøm, hvor både Danish Music, GAFFA-Prisen og Steppeulven har valgt at anerkende hans store gennembrud.

De to artister har erobret vidt forskellige dele af det musikalske landskab og har det til fælles, at de begge har befundet sig i imponerende prisregn og vundet både publikums og anmeldernes gunst.