Stormester afslører helt nyt hold: Kan du gætte, hvem der er med?

30/1/23 14:21

Thea M. Andersen

Foto: Mark Le Fëvre/Facebook
Stormester Lasse Rimmer har endnu en gang lokket fem kendte med i sin cirkusforestilling.

I sidste uge kunne holdet bag TV 2-programmet 'Stormester' afsløre, at de i hemmelighed havde optaget en helt ny - og dermed syvende - sæson, skriver Billed-Bladet.

”Vi ved, at I er mange, der glæder jer til at specialsæsonerne ’Vindernes Vinder’ og ’En Chance Til’ bliver vist… Men hvis vi nu i smug havde optaget en helt ny sæson med et helt nyt hold, hvem håber I så er på menuen???,” skrev 'Stormester'-holder i et opslag på Instagram.

Nu har de 'offentliggjort' de i alt fem deltagere til den kommende sæson.

Holdet har dog gjort billederne af de kendte danskere sløret - men måske du kan gætte, hvem der gemmer sig bag sløringerne? Se dem herunder.

"Er i klar på en lille gætteleg? Bag sløringerne gemmer sig nemlig det nye hold deltagere! Vi optager studiedelen i Glassalen i Tivoli til Marts. Nærmere betegnet d. 13, 15, 16 og 20 marts. Billetterne kommer til salg mandag d. 6/2 kl 10. Vi lægger link ud her på siden," skriver de på Instagram og tilføjer:

"Vi glæder os til at se jer og vise jer det her helt fantastiske holds kringlede opgaveløsninger!"

Der er endnu ikke blevet delt et specifikt tidspunkt for premieren.

I den sjette sæson af 'Stormester', der fik premiere i 2022, bestod deltagerpanelet af Sebastian Klein, Julie Rudbæk, Eva Jin, Martin Johannes Larsen og Simon Jul.