Storspillende Caroline Wozniacki udgik med grim tåskade: Nu sætter Wozniacki-lejren ord på

Af: Lucas Andreas

|

15/03/2024

Nyheder
Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix
Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix
Hun måtte trække sig kort inde i anden sæt.

Lige nu læser andre også

Caroline Wozniacki, den danske tennisdarling, viste initialt glimrende spil, der mindede om hendes tidligere storhedstid, under Indian Wells-turneringen i Californien. Over for verdensetteren Iga Swiatek gav hun publikum et glimt af sin tidligere form med en stærk start.

Dog, efter en lovende føring på 4-1 i det første sæt, vendte kampens dynamik dramatisk. En pludselig og dybt beklagelig forværring af en tåskade tvang Wozniacki til at opgive matchen, et skridt der blev modtaget med stor skuffelse blandt hendes fans og følgere.

Ifølge en samtale med TV 2 Sport, kom der detaljer frem om Wozniackis tilstand direkte fra hendes lejr. Patrik Wozniacki, Caroline Wozniackis bror og en af kampens kommentatorer, delte oplysninger han havde modtaget fra deres far, Piotr Wozniacki, som også agerer som Carolines træner. "Tåen er selvfølgelig et problem, fordi den gør ondt," udtalte Patrik, hvilket understreger alvoren af Carolines situation. Der er håb om helbredelse, så hun kan vende tilbage til banen så hurtigt og sikkert som muligt.

Det skriver B.T.

Dette tilbageslag er ikke det første tegn på problemer med Wozniackis tå, som også gav hende udfordringer tidligere i turneringen, især under hendes kamp mod Angelique Kerber. Et foto af hendes hævede og påvirkede tå blev vidt delt og understregede de fysiske udfordringer, professionelle atleter står overfor.

Med Indian Wells bag sig, rettes nu fokus mod næste udfordring – Miami Open. Der hviler et håb om, at Wozniacki, trods skuffelsen, vil genfinde sin form og styrke til at konkurrere igen. Med Miami som en slags andet hjem, hvor familien Wozniacki har base, er forventningerne og opbakningen til den tidligere verdensetter ikke til at tage fejl af. Fans og følgere krydser fingre for, at Caroline Wozniacki snart vil stå stærkt på tennisbanen igen, parat til at tage kampen op mod verdens bedste.

Du kan se tåen under Wozniackis forrige kamp her:

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig