Stort chok for cykelverdenen: Jonas Vingegaards holdkammerat anholdt og sigtet for drab på konen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hele cykelverdenen er i chok.

Mest læste i dag

Cykelsporten er rystet over nyheden om, at Jonas Vingegaards holdkammerat på Team Visma-Lease a Bike, Rohan Dennis, er blevet anholdt og sigtet i forbindelse med hans hustru Melissa Dennis' død.

Det australske medie 9news har rapporteret om hændelsen, der har sendt chokbølger gennem sportens verden.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

32-årige Melissa Dennis blev på tragisk ramt af en bil, mens hun cyklede. Hun blev straks bragt til hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde. Gerningsmanden bag rattet var angiveligt hendes ægtemand, Rohan Dennis. Parret, som har to børn sammen, havde netop flyttet ind i et nyt hjem i Adelaide i Australien for en uge siden.

Det hollandske medie Wielerflits rapporterer, at Rohan Dennis er blevet løsladt mod kaution. Det lokale politi har bekræftet en 32-årig kvindes død og har anholdt en 33-årig mand, som er sigtet for drab grundet farlig og hensynsløs kørsel.

Denne tragiske hændelse falder sammen med afslutningen på Rohan Dennis' professionelle cykelkarriere, som sluttede den 31. december 2023.

Han har i løbet af sin karriere kørt for prestigefyldte hold som Jumbo-Visma, INEOS og BMC Racing Team. Han har opnået bemærkelsesværdige sejre, herunder etaper i alle tre Grand Tours og en sejr i Tour Down Under i 2015.

Melissa Dennis, som også var cykelrytter, havde også en imponerende karriere. Hun vandt VM i holdforfølgelsesløb i 2015 og var firedobbelt australsk mester i samme disciplin. Hendes pludselige død er et stort tab for cykelsporten og efterlader et tomrum, ikke kun i sporten, men også i de to børns liv.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig