Stort drama foran McDonald's: Ung mand blev stukket med kniv

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvad der startede som et helt banalt skænderi, endte med, at en ung mand blev stukket med en kniv.

Mest læste i dag

Det kan gå stærkt, når to unge mænd begynder at skændes i nattelivet. Det var også tilfældet natten til lørdag, hvor en 15-årig og en 20-årig mand endte i et skænderi i Aalborg.

Det hele startede med, at den 20-årige mand rettede henvendelse til den fem år yngre unge mand. Det gjorde han, fordi han havde fået øje på, hvad der lignede en kniv i hans lomme.

Den 15-årige stod og ventede på bussen med sine venner, da den 20-årig gik forbi. Det faktum, at han fik øje på kniven, der stak op af lommen på teenageren, fik ham tilsyneladende til at tage kontakt til ham.

Derfor udviklede situationen sig hurtigt, og Nordjyllands Politi måtte natten til lørdag kl. 00.36 rykke ud til hændelsen, der fandt sted foran McDonald's på Nytorv i Aalborg. Det fortæller vagtchef Bruno Brix til TV 2 Nord

"Den 20-årige retter henvendelse til den 15-årige, og der udvikler sig et skænderi mellem de to. Den 20-årige tager herefter halsgreb på den 15-årige, der begynder at døje med at få luft," siger Bruno Brix til mediet. 

Den yngste af de to mænd var tilsyneladende ikke tilfreds med at blive antastet. Det fik ham til at tage kniven frem, som han brugte til at stikke den fem år ældre mand.

Ifølge TV 2 Nord blev han ramt i skinnebenet, og han har derfor ikke pådraget sig alvorlige skader.

Episoden endte med, at de begge blev sigtet for kvalificeret mand. I den 20-årige mands tilfælde skyldtes det halsgrebet, mens det for den yngste af de to handlede om knivstikkeriet.

Naturligvis er den 15-årige også blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven, da det ikke er lovligt at bære kniv. Begge mænd er afhørt og løsladt igen, skriver TV 2 Nord.

Anbefalet til dig