Stort smitteudbrud: Alle sendes hjem

22/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Google Maps
Et større smitteudbrud har nu resulteret i, at alle sendes hjem.

Mest læste i dag

I takt med at flere vender tilbage i både skole og børnehaver, er der også en øget risiko for, at der kan opstå smitteudbrud.

Sådan et har fundet sted i en børnehave, hvor man har været nødsaget til at sende alle hjem.

Der er tale om Børnehuset Ådalen i Frederikssund, som i løbet af weekenden har taget kontakt til alle medarbejdere og alle forældre til børn i børnehaven.

Ansatte testet positiv

Ifølge SN.dk, har meddelelsen lydt på, at daginstitutionen holder lukket hele denne uge. Årsagen skal findes i, at flere ansatte er blevet testet positive for covid-19.

Derfor skal alle medarbejdere og alle børn i børnehaven hjem i karantæne, hvor de først slipper igen, når de er påvist negative på 4. og 6. dagen.

“Smitteudbruddet begyndte i torsdags, hvor en medarbejder blev konstateret smittet, og hen over weekenden tog smitteudbruddet til, hvor flere medarbejdere fik konstateret covid-19,” lyder beskeden fra Trine Venbjerg Hansen, der er centerchef for Børn og Skole i Frederikssund Kommune til SN.dk.

I institutionen er der både vuggestue og børnehave, og her er der til dagligt 50 børn. Alle disse samt ansatte er altså blevet sendt hjem, indtil karantæneperioden er ovre, og så kan børnehuset forhåbentligt åbne op igen i næste uge.