Stort tillykke til vores prinsesse: I dag bliver Isabella officielt teenager

Nyheder
Det nyeste billede af prinsesse Isabella. Foto: H.K.H. Kronprinsesse Mary.
I dag fylder kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks ældste datter Isabella 13 år, og er dermed ved at være en lille voksen. Hun er nu officielt teenager, hvilket er en helt ny rolle at stå i for hende.

Mest læste i dag

 

 

Isabella er kendt for at være en meget social pige, og er gennem tiden hurtigt blevet elsket i befolkningen.

På Kongehuset Instagram-profil er der allerede delt en fin fødselsdagshilsen til Isabella, og man kan se det nyeste billede af hende, og en masse ældre billeder af prinsessen gennem tiden.

”Bella” blev hurtigt en favorit

Selvom hun har fået et langt kongeligt navn, som alle andre i kongefamilien, og officielt hedder Isabella Henrietta Ingrid Margrethe – altså opkaldt efter både sin farmor og oldemor. Så går Isabella faktisk ofte blot under navnet ”Bella”.

Som mange andre forældre til børn med lange navne, er kronprinseparret endt med blot at kalde deres datter Bella hjemme i privaten. Det skriver Billed-Bladet. 

Elsket af alle

Prisesse Isabella har ikke været så meget i medierne som sin storebror prins Christian, men selvom hun står bag ham, så har hun gennem årerne tit løbet med opmærksomheden.

Blandt andet for hendes lille dans på første skoledag eller ved mange andre begivenheden, hvor hun har formået at vinde folkets hjerter.

Der er altid gang i prinsessen

Prinsesse Isabella sidder sjældent stille. Hun er meget livlig, og for det meste i gang. Hun har også danset meget, og gik blandt andet til ballet tidligere.

Sidenhen er det skisporten der har trukket i prinsessen, og ligesom resten af familien har hun stor glæde af den seneste tur som kongefamilien tog på, som de dog måtte afbryde på grund af coronavirussen.

Anderledes fødselsdag

Og netop coronavirussen kommer nok til at betyde, at det er en noget anden fødselsdag, der venter prinsesse Isabella.

Mange fødselsdagshilsner vil komme over FaceTime, men det er heller ikke nyt for prinsessen, som allerede er meget aktiv på sin telefon. Og som teenager begynder den nok også at fylde mere.

Her på redaktionen ønsker vi vores prinsesse et stort tillykke med fødselsdagen.

 

Anbefalet til dig