Stort vejrskifte på vej: Så varmt bliver det ifølge DMI

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der sker en stor ændring på temperaturen i forhold til de foregående uger.

Mest læste i dag

Hvis du går og niver dig selv lidt i armen over vejret i disse dage, så kan du glæde dig over, at der er lidt oprejsning på vej.

DMI melder nemlig ud, at det vinterlige vejr med vinterligt nedbør ikke fortsætte for evigt, og indenfor ganske få dage vil der faktisk komme en kraftig varme ind over landet.

Faktisk er det allerede mandag, at der kommer en varmefront forbi Danmark, og den bringer altså temperaturen op i de tocifrede varmegrader.

I DMIs 7-døgnsprognose skriver de, at der ventes at blive op til 12 graders varme. Det bliver dog ikke en dag med masser af sol, da der ventes overskyet vejr og nedbør i form af regn.

I løbet af natten til tirsdag vil der også være ganske lunt, da der vil være op til 8 graders varme. Det er altså noget af en kontrast til det vejr vi har i øjeblikket, hvor der flere nætter har været ned til -10 graders frost.

Tirsdag bliver også lun

Tirsdag ventes også at blive en ganske lun dag, hvert fald med tanke på vejret i skrivende stund. Her ventes der nemlig en skyet dag med lidt regn og byger, men det ventes at klare op. Temperaturen vil ligge på op til 10 graders varme.

Onsdag dykker temperaturen en anelse igen, og derefter ventes den at ligge ganske stabilt på de 5 til 7 grader. Vejret vil dog fortsat være ustadigt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig