Storytel udgiver internationale Halloween-noveller i syv lande

Lydbogstjenesten Storytel udgiver en særlig Halloween-udgave af deres egenproducerede Storytel Originals - en samling gysernoveller fra syv forskellige lande.

Lige nu læser andre også

Storytel er på markedet i 14 forskellige lande og udgiver i anledning af Halloween en international novellesamling med horrorhistorier. Historierne udspiller sig i forskellige verdensdele, men kredser alle om uhyggen.

I Danmark har Lotte Petri og Lars Ahn bidraget med hver deres gyser, og de vidste fra starten, at deres historier ville blive oversat og indlæst på syv sprog og udkomme i lige så mange lande.

"Normalt håber man som forfatter på, at den historie, man sidder og skriver, bliver så stor en succes, at den bliver solgt og udkommer i andre lande. I det her tilfælde vidste jeg på forhånd, at den historie, jeg sad og skrev, på ville udkomme i syv lande. Det er en helt vild følelse at vide, at mennesker i Indien kommer til at lytte til min novelle," udtaler forfatter Lotte Petri, der ellers er kendt for at skrive krimier.

'Horror-noveller' udkommer på Storytel i Danmark, Polen, Finland, Holland, Indien, Spanien og De forenede arabiske emirater onsdag den 31. oktober.

Storytel er en abonnementstjeneste for e- og lydbøger. Storytel blev grundlagt i Sverige i 2005 af Jonas Tellander og Jon Haukson. I 2013 lancerede de i Danmark, Norge og Holland og har siden ekspanderet Finland, Island, Polen, Spanien, Italien, Rusland, Bulgarien, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater og Indien. I Danmark ejer Storytel også Mofibo og forlaget People's Press. Storytel har over 700.000 brugere.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig