Streaming-tricket kun meget få danskere kender: Få Spotify eller Apple Music til under 30 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er genialt!

Mest læste i dag

Musikelskere kan stadig finde måder at nedsætte de stigende omkostninger ved musikabonnementer på. 

Platforme som Spotify og Apple Music har for nylig hævet deres priser, men der er en smart måde at reducere regningerne på – ved at udnytte familieabonnementer.

Musikstreamingtjenester som Spotify, Apple Music og YouTube Music tilbyder alle familieabonnementer, der giver op til seks personer mulighed for at oprette separate konti på forskellige enheder, med individuelle afspilningslister og anbefalinger.

Det skriver The Mirror.

For eksempel koster Spotify Premium 99 kroner i måneden, hvorimod et familieabonnement koster 179 kroner i måneden.

De 179 skal dog deles i seks, da hele seks brugere kan være med i dette abonnement, hvilket svarer til under 30 kroner per næse.

Apple Music tilbyder også besparelser gennem familieabonnementer, hvor op til seks brugere kan dele en plan til en brøkdel af prisen. 

Derudover lancerer Apple One en integreret tjeneste, der kombinerer musikstreaming med andre Apple-abonnementer som iCloud-lagring, tv+, fitness og nyheder.

Selv Spotify har øget sin præmieplan, men brugere kan stadig drage fordel af familieabonnementet og dele omkostningerne for at spare betydeligt. 

Endda Vodafone tilbyder sine kunder muligheden for at inkludere Spotify, YouTube eller noget helt tredje.

YouTube Music tilbyder også en familieplan, der giver besparelser i forhold til individuelle abonnementer. 

Selvom det kun giver plads til fem deltagere, giver det stadig brugerne adgang til et bredt udvalg af sange uden ekstra omkostninger.

I en tid, hvor musikstreamingtjenester øger deres priser, er familieabonnementer en smart måde at opretholde adgangen til favoritmusikken og samtidig reducere omkostningerne. 

Ved at udnytte disse muligheder kan musikelskere fortsætte med at nyde deres yndlingsnumre uden at belaste deres tegnebøger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig