Studerende opfinder ny kur mod tømmermænd: Derfor virker den

Nyheder
Har aftenen været lidt for vild, så er der ingen grund til bekymring i fremtiden. Der kan du nemlig få en kur mod tømmermænd. Foto: Shutterstock.
Tømmermænd bliver eftersigende værre med alderen, så hvis dine tømmermænd føles hårde, så kig med her. To Yale-studerende påstår at have fundet kuren mod tømmermænd, og denne kur skulle rent faktisk virke.

Mest læste i dag

De to studerende har virkelige forsket alt igennem for at finde frem til kuren, og det middel, som de er kommet frem til, skulle eftersigende virke.  

En kur der dur

Liam McClintock og Margaret Morse bliver måske dem der redder dine weekender for eftertiden, de har nemlig opfundet en kur mod tømmermænd. Så nu kan du drikke igennem til festen uden at vågne op mere død end levende. Det skriver Alt for damerne.

De to Yale-studerende har nemlig opfundet et middel, som skulle fjerne både kvalme og hovedpine efter en vild aften i byen.

Der har efterhånden været mange kure mod tømmermænd, men netop denne kur skulle virke.  

Ville det hele

Det var McClintocks høje ambitioner der fik ham til at gå i gang med at forske i tømmermænd og skabe kuren. Han var nemlig træt af, at han ikke kunne klare både studier, arbejde og fest.

Han ønskede altid præstere sit absolut bedste på både studie og arbejdsplads, men når han havde været i byen, virkede det uoverkommeligt på grund af de hårde tømmermænd.

 

Derfor besluttede han sig for at finde ud af, om han ikke kunne finde den perfekte kur mod tømmermænd, og her tog han videnskaben til hjælp.

Undersøgte alkohols påvirkning

For at komme helt til bunds i, hvordan den perfekte kur mod tømmermænd skulle kreeres, måtte han undersøge alkohols påvirkning af kroppen helt til bunds.

Liam McClintock fandt sammen med Margaret Morse, og så gik de i gang med at undersøge, hvad alkohol gør ved kroppen.

De undersøgte også hvilke midler der kan lindre de skader, alkohol giver, og lavede nærmest et forskningsprojekt ud af det.

De to Yale-studrende lavede en rapport over de ting de fandt ud af, og sendte den til udvalgte Yale-professorer og ernæringseksperter for at de kunne hjælpe dem, med at finde ud af, hvad den perfekte kur mod tømmermænd skulle indeholde.

Lavede kuren

Da de var kommet frem til, hvad kuren skulle indeholde bestilte de ingredienserne på nettet.

Herefter gik de i gang med at eksperimentere med, hvordan de skulle sammensættes.

De ting de brugte var blandt andet C-vitamin, Zink og pulver af mungbønner.

De testede kuren selv, men fik også et testpanel til at afprøve den.

På den måde kunne de teste hvordan det virkede på forskellige typer alkohol samt mængde af søvn.

SunUp

Da de have nået frem til det bedste resultat havde de slutproduktet, som de valgte at kalde SunUp.

Det endte med at blive et pulver, som skal opløses i vand. Det skal drikkes inden man begynder at drikke alkohol og når man kommer hjem inden man går i seng.

For at skaffe penge til at produktet kan blive en succes, har de to studerende startet en crowfunding, hvor de ville tjene 20.000 dollar, men faktisk er de allerede oppe på 43.000 dollar.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig