Sundhedsministeren: Fremover tester vi alle disse personer

Nyheder
Flere skal testes fremover. Foto: Shutterstock
Mandg kunne sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke fortælle, at en større del danskere fremover skal testes.

Mest læste i dag

Mandag eftermiddag har mynidghederne inviteret til pressebriefing i Eigtveds Pakhus. Pakhuset er snart hjemmevant terræn for de fleste danskere, da det er fungeret som kulisse for mynighedernes briefings de seneste godt og vel otte uger. 

På pressemødet var Sundheds- og Ældreminister Magnus Heunike, Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm og faglig direktør for Statens Serum Institut, Kåre Mølbak, til stede. 

Har du symptomer? 

Ministerne lagde ud. Han kunne fortælle, at endnu flere danskere kan se frem til at blive testet for corona i fremtiden. 

"Alle med symptomer skal testes. Hvis du har tør hoste, feber eller problemer med vejtrækningen skal du kontakte egen læge eller vagtlæge for at få en test," siger sundhed- og ældreminister Magnus Heunicke (S) på pressemødet. 

Det er, derfor hvide telte er skudt op i alle landets regioner. Disse skal bruges til at teste danskerne, som minister Heunicke fortalte på pressemødet. Han pointerede desuden, at testing er den mest effektive måde at mindske smittespredningen på. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig