Sunset åbner ny restaurant: Her kan du få et års forbrug af burgere

Af: Thea Andersen

|

23/02/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I næste uge kan du få et helt års forbrug af Sunset-burgere, hvis du er hurtig.

Mest læste i dag

Sunset Boulevard planlægger at åbne omkring seks nye restauranter i Danmark i løbet af 2023, og nu er kæden klar med årets første ny-åbning, fremgår det af en pressemeddelelse.

I spidsen for restauranten i Taastrup står 35-årige Peter Vadstrup, som blev franchisetager i kæden den 1. februar 2022 med overtagelse af restauranterne i Rødovre, Greve og Ballerup - og som er begejstret for den nye lokation:

”Det er jo en fantastisk beliggenhed med nem adgang for gæsterne og en i forvejen stor gennemstrømning af mennesker. Området er veletableret, men i fortsat udvikling, og det vil vi selvfølgelig gerne være en aktiv del af,” siger han.

Restauranten bliver da også gearet til at kunne servicere et højt antal gæster ad gangen.

Drive thru’en bliver med dobbeltbane. Der bliver SunsetToGo parkeringspladser, hvor man kan bestille maden online og få den leveret ved bilen, og lobbyen indrettes med 86 siddepladser og et stort legerum, lyder det.

Nyt team trænet og klar

Med åbningen af restauranten åbnes der også for 45 nye lokale arbejdspladser.

Peter Vadstrup overflytter ti medarbejdere fra sine øvrige restauranter og har derudover ansat og trænet 35 nye medarbejdere til restauranten over de seneste måneder.

Medarbejdernes træning er foregået i Peters øvrige restauranter, og de er nu mere end klar til at trække i arbejdstøjet i Taastrup den 3. marts.

Det er et virkeligt stærkt team. Vi har været så heldige at finde nogle super dygtige, venlige og smilende medarbejdere, som har arbejdet fokuseret på at tilegne sig de nødvendige kompetencer gennem træningen. Nu glæder de sig til åbningsfesten og til at komme i gang med hverdagen i restauranten,” siger Peter Vadstrup.

Åbningstiderne i den nye restaurant bliver kl. 10.00-22.00 alle ugens dage.

Få et års forbrug af Sunset-burgere

Overvejer du at komme omkring restauranten på åbningsdagen, kan det godt betale sig at være blandt de allerførste. De første 50 gæster, som køber en menu for minimum 89 kroner får nemlig et års forbrug af burgere, svarende til en burger (op til 64 kroner) om ugen i et helt år.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig