SuperBrugsen deler 'hylende morsomt' opslag: Har modtaget en ret usædvanlig pakke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er svært at holde masken, når man ser opslaget fra SuperBrugsen.

Lige nu læser andre også

Juleindkøb, som er sket på Black Week og Cyber Monday, har sat gang i en pakketsunami, der nu fylder supermarkedernes pakkeshops til bristepunktet. 

Blandt de mange firkantede papkasser, der dominerer pakkeshops, har SuperBrugsen i Mariager valgt en morsom tilgang til at opfordre kunder til at afhente deres pakker. 

Deres alternative opfordring har fået folk til at grine. I bunden af artiklen kan du finde opslaget, der gør det svært for dig at holde masken.

Det skriver TV 2 Nord.

Facebook-opslaget, hvoraf opfordringen til at hente pakker fremgår, er prydet med billeder af en usædvanlig formet pakke, der ligner silhuetten af en Lolita-dukke.

I opslaget opfordres folk humoristisk til at nævne modtagerne, Kim og Louise, så de kan hente deres pakke så hurtigt som muligt.

Andreas Nielsen, souschef i SuperBrugsen i Mariager, forklarer, at det usædvanlige opslag ikke drejer sig om sexdukker, men er en sjov påmindelse om at afhente pakker. 

Det er ikke første gang, butikken har valgt denne tilgang op til jul, og ifølge Andreas Nielsen finder kunderne det ‘hylende morsomt’.

Selvom dette tilfælde af en usædvanlig formet pakke er en sjældenhed, opfordrer butikken generelt kunderne til at hente deres pakker hurtigst muligt for at skabe plads på hylderne til kommende leverancer. 

Dermed er den kreative tilgang ikke kun underholdende, men også en effektiv påmindelse om vigtigheden af at frigøre plads i pakkeshops.

Herunder kan du se opslaget og den usædvanlige pakke.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Anbefalet til dig