SuperBrugsen med unikt tilbud til sure kunder: Det koster kun 20 kroner

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
SuperBrugsen har et tilbud, som man ikke ligefrem ser hver dag.

Lige nu læser andre også

I december måned er der tradition for, at de danske dagligvarekæder har tilbud på smør, 

Hos SuperBrugsen i Hornbæk får kunderne et særligt tilbud, som nu trækker overskrifter, fordi det er ganske atypisk.

Det skriver B.T.

I SuperBrugsen-butikken kan du nemlig for kun 20 kroner få lov til at skælde personalet ud. Det fremgår af et skilt, der er sat op i butikken, hvorpå der står:

“Giv os en sviner. 20 kroner. Fra og med i dag har vi tilbud på en sviner. Vi går en travl tid i møde, og det betyder ekstra travlhed. Vi er en servicebutik, og vi yder al den service, vi kan. Om det så er til kunder, der handler for 20 eller 500 kroner. Så har du brug for at komme af med noget, så benyt dig af tilbuddet. Glædelig jul til alle.”

Brugsuddeler Bjarne Mikkelsen, sætter dog streg under, at skiltet ikke er til for at tolerere dårlig opførsel, og at teksten selvfølgelig er ment som sjov.

Han forklarer, at nogle kunder bliver utålmodige, især op til jul, og retter utilbørlig kritik mod personalet, hvilket det humoristiske skilt skal være med til at sætte en dæmper på:

“Vi forsøger at lave lidt sjov og tackle det på forkant. Pas på vores medarbejdere og smil i stedet for at være sur.”

Mikkelsen påpeger, at formålet ikke er at opfordre til dårlig opførsel, men derimod at skabe en sjov og positiv tilgang til de udfordringer, som kassemedarbejdere oplever, især når køerne er lange eller betalingen er forsinket. 

Trods den usædvanlige tilgang har butikken modtaget positiv respons fra både kunder og medarbejdere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig