SuperBrugsen skal kigge sig over skulderen: Nu vil Netto kæmpe om de lokale

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lokalbefolkningen kan godt glæde sig, hvis de ønsker kortere afstand til dagligvarerne.

Mest læste i dag

Beboere i de nye boligområder syd for Vonsild i Kolding kan se frem til en spændende tilføjelse til deres lokalsamfund i slutningen af 2024.

Netto, en af Danmarks førende dagligvarekæder, har store planer om at åbne en ny butik og imødekomme behovet for dagligvareindkøb i området.

Det skriver Fyens.dk.

Ejendomsudviklingschef Carsten Hadsbjerg fra Salling Group/Netto bekræfter, at købet af grunden i 2019 som et langsigtet projekt nu ser ud til at blive til virkelighed.

Den stigende aktivitet i udbygningen af boligområderne har skabt en gunstig atmosfære for etablering af en ny Netto-butik, og Hadsbjerg er optimistisk med hensyn til åbningstidspunktet.

"Vi købte grunden i 2019 som et langtidsprojekt. Nu kan vi se, at der er rigtig godt gang i udbygningen af området med mange nye boliger. Vi ser selvfølgelig gerne, at der kommer endnu flere borgere til området, og der kommer en Netto-butik. Det er 100 procent sikkert. Skriv bare, at det bliver indenfor 12 måneder," udtaler Carsten Hadsbjerg.

Lokalplanmæssigt er vejen åben for opførelsen af en dagligvarebutik, da Kolding Kommune allerede har udarbejdet det nødvendige plangrundlag. Nu venter Netto blot på at præsentere deres projekt for kommunen og ansøge om den nødvendige byggetilladelse.

Hadsbjerg understreger betydningen af det voksende boligområde og forventer, at den kommende sydlige ringvej vil tiltrække endnu flere kunder til den kommende Netto-butik. Ud over dagligvarebutikken planlægges også opførelsen af en benzinstation ved rundkørslen.

Det er Pierre Legarth fra Pierre Ejendomme, en af de betydelige boligudviklere i Kolding, der har formået at overbevise Netto om at etablere sig i Vonsild Syd.

Indtil nu har SuperBrugsen været den eneste dagligvarebutik i området, men med Netto's planer ser fremtiden lysere ud for lokale beboere, der ønsker nem adgang til dagligvarer og forfriskninger.

Anbefalet til dig