Supermarked ændrer åbningstiderne

Nyheder
Fra næste år skæres åbningstiderne. Foto: Shutterstock
Fremover holder et dansk supermarked åbent to timer mindre hver dag. Ændringen træder i kraft 1. februar.

Mest læste i dag

For et par år siden udvidede Bila åbningstiderne ganske betragteligt, så danskerne fik mulighed for at handle ind i kædens butikker både tidligt og senere end i mange andre danske supermarkeder. Nu har det dog vist sig, at behovet ikke helt har været der.

Bilka fortæller i hvert fald, at det er småt med kunder i de sene timer, så derfor trimmes åbninstiderne nu. De nye åbningstider træder i kraft fra 1. februar til næste år. 

Det bekræfter Jacob Fejerskov, der er head of retail i Bilka, til avisen B.T. 

Sådan bliver de nye åbningstider i Bilka

Konkret ændres åbningstiderne sådan, at Bilka fremover åbner klokken 7 om morgenen og lukker klokken 23. Bageren åbner dog fortsat klokken seks, så de morgenfriske kan få rundstykker, kaffe og et stykke med sukker. 

men sidenhen blev åbningstiderne trimmet en smule, så man "kun" kunne handle i Bilkas butikker landet over fra 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig