Supermarkeder med fantastisk nyhed til kunderne: Glæd dig!

11/04/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Vi går lysere tider i møde.

Mest læste i dag

I tirsdags kom nyheden om, at inflationen i Danmark er faldende for femte måned i træk. Men danskerne har såmænd flere fantastiske nyheder i vente.

Salling Group og Coop har været ude med en meddelelse til sine kunder, hvor især ét ord skinner klart igennem: Prisfald.

Og det vil - måske - inden længe omfatte flere fødevarer i Salling Group samt Coops supermarkeder.

Det bekræfter kæderne over for Finans. Hvornår, det præcist sker, står dog ikke klart.

Men faktummet om, at det det vil ske før eller siden, er nok til at bringe folk i ekstase.

"Der er lys for enden af tunnelen. Men hvornår, de store ryk sker på de store varegrupper kommer, er ekstremt svært at spå om."

"Om det bliver om en uge eller tre måneder, kan vi ikke give et entydigt svar på. Der er stadig prisstigninger fra leverandører, der skal slå igennem, men vi forventer, at inden for måneder vil fødevarepriserne begynde at falde," siger Jacob Krogsgaard Nielsen, pressechef i Salling Group, til Finans

Prisfaldende forventes at kunne tilskrives faldende energipriser, da det vil medføre, at producenternes omkostninger falder lige så.

Og især Salling Group har ellers haft meget andet at se til - herunder retssagen mod keramikeren Anne Black.

Onsdag 22. marts afgjorde Højesteret, at importøren Ronald A/S og Salling Group sammen betale en million kroner samt procesrente til Anne Black for at have krænket hendes ophavsret.

Samtidig skal de betale sagsomkostningerne for i alt 588.484 kroner til keramikeren.

Dommen kommer, efter at Anne Black i 2016 beskyldte Salling Group og Ronald A/S for at have kopieret tre af sine keramiske produkter og solgt dem i Netto.