De er kendt for deres økologiske produkter og for at arbejde med hele smagsoplevelsen, gennem deres kaffehus. Det er dog ikke nok at have lækre produkter, hvis ikke hygiejnen er i orden.
Det er Emmerys i Vestergade i København, som fik besøg af kontrollanter den 15. juli, det skriver B.T.
Kontrollen afslørede alt for varmt køleskab
Det var bestemt ikke tilfredsstillende forhold, som der blev fundet i hos Emmerys. Faktisk er det anden gang, at kontrollanterne oplever at køleskabet som indeholder blandt andet laks og pålæg er for varmt.
To pakker røget laks og en skiveskåret chorizo pølse blev målt til at have en temperatur på 8,8 grader. Køleskabet indeholdte også kryddermarineret nakkefilet.
Blandt andet skulle der være anført følgende i rapporten:
'Følgende er konstateret: Virksomhedens køleskab med kølepligtigt pålæg herunder fem pakker kryddermarineret nakkefilet, en pakke skivet chorizopølse og to pakker røget laks i skiver måltes med lufttermometer til 8,8 grader. Med indstikstermometer måltes en pakke nakkefilet til 8,8 grader', står der.
Det varme køleskab kostede Emmerys en bøde på 5000 kroner og en sur smiley.