Susanne gjorde chokerende fund i skraldespand: Nu advares alle, særligt de med børn

Af: Mie M.B

|

04/03/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
En gåtur endte med et noget overraskende fund i en offentlig skraldespand

Lige nu læser andre også

I Holsted har et grimt fund i en lokal skraldespand på Kirkestien skabt bølger af forargelse blandt byens borgere. Susanne Hansen stødte på ikke færre end fire pakker ubrugte piller under en gåtur i skraldespande, alle fund, som hun hurtigt spredte nyheden om via det lokale Facebook-forum "6670 Holsted". Hendes indlæg, hvori hun efterlyser ansvarlighed i omgangen med medicin og opfordrer til korrekt bortskaffelse på apoteket, har affødt en livlig debat i lokalsamfundet. Det fortæller JydskeVestkysten.

Reaktionerne varierer fra undren til bekymring. Dagfinn Rindal rejste spørgsmålet om, hvorfor nogen føler trang til at inspicere indholdet af offentlige skraldespande, mens Vinni Berg udtrykte en mere alvorlig bekymring omkring risikoen for, at børn kunne få adgang til medicinen, hvis den ikke bortskaffes korrekt.

Rikke Schmidt spekulerede i, om pillerne kunne være ulovlige, hvilket kunne forklare, hvorfor nogen har valgt at smide dem i en skraldespand frem for at indlevere dem på et apotek. Denne teori blev yderligere diskuteret af Peter Kristensen, som overvejede, hvordan ulovlige stoffer kunne skjules som lovlige medicin.

Debatten tog en drejning, da nogle brugere begyndte at overveje, om skraldespanden måske blev brugt som et mødested for udveksling af piller, hvilket rejste spørgsmål om sikkerheden i lokalområdet. Kommentarsporet er nu blevet lukket for yderligere teorier og opslag.

Du kan se opslaget på Facebook her.

Anbefalet til dig