Sussi alene til show: Dette er grunden til at ny kæreste holdes hemmelig

Af: Mie M.B

|

14/12/2023

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Sussi var tilstede som interviewer i forbindelse med kære, der var gået bort, i løbet af året

Mest læste i dag

I 2023 har Sussi Nielsen været en af de mest omtalte personer i Danmark. Et år, der begyndte med sorg, da hendes mand, Leo, gik bort i februar efter 42 års ægteskab.

Otto måneder senere trådte Sussi ind i rampelyset igen med udgivelsen af bogen "Jeg er Sussi". Bogen skabte overskrifter, da sangerinden åbent delte detaljer om utroskab i ægteskabet med Leo.

Trods det kontroversielle indhold formåede Sussi at holde et andet aspekt af sit liv hemmeligt. Kort efter bogudgivelsen afslørede hun, at hun havde fået en ny kæreste, hvis identitet hun konsekvent holdt skjult. På TV 2-showet "De største øjeblikke" forklarer Sussi baggrunden for den manglende offentliggørelse til Se og Hør:

"Det er på grund af hans arbejde. Det ville ikke være så godt, så han bliver hjemme," udtaler Sussi.

Til trods for hemmelighedskræmmeriet forsikrer sangerinden, at forholdet til den mystiske mand udvikler sig positivt: "Det går fint, det går fint," fortæller hun. Sussi reflekterer også over de sidste to år med Leo og beskriver dem som hårde, hvor hun mere fungerede som sygeplejerske end som en kone. Hun understreger, at Leo nu er et bedre sted.

Årets højdepunkt for Sussi var udgivelsen af hendes bog, der, selvom den affødte kontrovers, også bragte positive kommentarer. Til de negative udtaler Sussi, at hun ikke rigtig læser eller lytter til dem, da de ikke bidrager positivt til hendes liv, mens de positive kommentarer har hun med glæde taget til sig.

Anbefalet til dig