Sussi bekræfter: Sker på torsdag

Af: Ida Hansson

|

20/02/2023

Nyheder
Foto: Rune øe/Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune øe/Rune Øe/Ritzau Scanpix
Nu bekræfter Sussi, at det sker på torsdag- i Leos ånd.

Mest læste i dag

Leo Nielsen, kendt som den anden halvdelen at Sussi og Leo, døde i lørdags efter lang tids sygdom. Han sov stille ind i hjemme i Saltum, men Sussi ved sin side.

"Leo er død. Jeg tror, det skete omkring klokken 3 i nat, men jeg er ikke sikker, fordi jeg lå og sov. Men det skete cirka klokken 3, fortalte Sussi til Ekstra Bladet.

"Jeg har det faktisk godt. Leo lå jo bare der, og det var jo ikke godt. Så jeg er glad for, at han har fået fred," sagde hun også.

Lørdag den 11. februar blev Leo indlagt, og siden var det ikke været muligt at komme i kontakt med ham. Det fortalte Sussi tidligere på ugen til flere danske medier.

Og nu har Leo endelig fået fred, efter at have været igennem et både langt og opslidende forløb med sygdom, som tog sin start for flere år siden.

I begyndelsen af det nye år bekræftede Sussi, at Leo ikke længere ville være i stand til at, optræde med hende på scenen. Det stopper dog ikke Sussi fra at gå på scenen selv.

På torsdag står Sussi og Drengene på scenen igen, og Leo ser med fra himlen.

"Det er i Leos ånd. Det var bestemt ikke i hans ånd, hvis vi aflyste, siger Sussi til SE og HØR.

Sussi forklarer, at hun ikke ville kunne være bekendt at aflyse, da Leo har stået på scenen utallige af gange- selv om han har haft det rigtig skidt.

Hun tilføjer, at hun glæder sig til at det bliver hverdag, og hun fortæller også, at hun håber at der kommer meget mere arbejde i fremtiden.

Anbefalet til dig