Sussi kommer med trist opdatering

16/02/2023

Ida Hansson

Foto: Rune øe/Rune Øe/Ritzau Scanpix
Leo er lige nu indlagt på Sygehus Vendsyssel, og kommer ikke til at vende hjem igen.

Mest læste i dag

Leo Nielsen, kendt som del ene halvdel af duoen Sussi og Leo, har i den grad haft en hård tid. Han har i lang tid kæmpet med alvorlig sygdom, og været ind og ud af sygehuset.

I ugen kunne hans kone, Sussi Nielsen, melde ud, at Leo ikke kommer hjem igen. Han kommer heller ikke til at vågne op igen.

"Det er et spørgsmål om dage, der er ikke noget at tære på. Han har ikke spist ordentligt i lang tid og var meget afkræftet i forvejen. Jeg kommer til at savne ham meget, men jeg tænker på alle de gode minder, vi har, fra dengang han var frisk," sagde Sussi til SE og HØR, som havde været i kontakt med sangerinde.

Nu fortæller Sussi, at familiemedlemmer fra udlandet nu er kommet for at sige et sidste farvel til Leo. Det fortæller sangerinden til SE og HØR.

Sussi fortæller til ugebladet, at Leos nære niece og hendes mand er rejst fra deres hjem i England for tage afsked med Leo.

"Der er slet ingen reaktion fra ham mere," tilføjede Sussi.

Det var i december sidste år, at Leo blev indlagt med tarmslyng, og Sussi fortalte i den forbindelse, at han havde 'snydt døden 3 gange'.

Lægerne var optimistiske omkring Leo, men som tiden gik begyndte hans organer at sætte ud.

Leo ligger nu på Sygehus Vendsyssel, hvor han får kærlighed, smertedækkende medicin og tryghed af familien.

Vi sender vores varmeste tanker til både Sussi og Leo.

Anbefalet til dig