Sussi Nielsen åbner op om ny kærlighed: Tager en vigtig lektie med sig fra Leo

Af: Mie M.B

|

20/02/2024

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Forholdet er stadig i sin spæde start og præget af både tålmodighed og åbenhed

Mest læste i dag

Sussi Nielsen er en kvinde med et stort hjerte for dyr og musik, og nu også for en ny flamme. Sussi har for nylig fundet kærligheden igen med en ostehandler og forholdet befinder sig stadig i sin spæde start. Det skriver B.T.

Efter at have delt mange år med sin nu afdøde mand Leo, er Sussis liv på gården et vidnesbyrd om både minder og en fremadskuende tilværelse. Hun fortæller med varme om, hvordan Leo i ånden stadig er en del af hendes liv, samtidig med at hun navigerer i de nye følelser for sin nye kæreste.

Den nye kærlighed i Sussis liv er en forsigtig rejse, som hun træder ind i med både håb og tålmodighed. Trods den afdæmpede tilgang til offentligheden omkring forholdet, viser Sussi en åbenhed og villighed til at lære fra tidligere forhold. Hun reflekterer over sin tid med Leo og de lærdomme, hun har taget med sig – især vigtigheden af kommunikation og selvstændighed i et forhold.

Sussis musikalske karriere og hendes medvirken i en miniserie med TV 2 Nord om livet efter Leo er kun en del af hendes travle hverdag, der nu også inkluderer planer om at integrere sin nye partner i sit liv, når tiden er rigtig. En fortælling om, at det aldrig er for sent at starte på en ny begyndelse og finde kærligheden igen, selv midt i sorgen og minderne om en, der altid vil være savnet.

Anbefalet til dig