Sussi og Leo afslører: ‘Lægerne siger, at de ikke kan gøre mere’

29/8/21 15:54

Mathias Busekist

Foto: PR Sussi og Leo.
Lægerne siger, at der ikke kan gøres mere, hvorfor Sussi har tyet til alternative metoder.

Sussi og Leo fyrede den af, da de spillede ved Musikfestival for Mangfoldighed i Kolind, hvilket tydeligt begejstrede de, der var kommet for at se. Men der var dog skår i glæderne, da man kunne se, at Leo var gangbesværet, hvorfor han også tog sin tid om at komme op på scenen. 

Ifølge Avisen.dk, der fangede Sussi på telefonen, skyldes det, at Leo er bange for at falde, hvorfor han klamrer sig til sine krykker.

Går man nogle år tilbage i tiden, tilbage til 2016, så er man tilbage i årstallet, hvor Leo faldt ned fra en stige, hvilket resulterede i en brækket hofte, hvilket har skabt problemer for Leo lige siden. 

I forbindelse med faldet fik han også en nethindeløsning i øjet, som han dog ikke fik efterset, hvilket medførte blindhed på venstre øje. 

Dette fortæller Sussi, at han har lært at leve med, men at det står værre til med bylderne omkring hoften, som ikke heler:

"Lægerne siger, at de ikke kan gøre mere, så nu har vi tyet til alternativer," oplyser Sussi, som efterfølgende knytter nogle ord til, hvad det kommer til at betyde for Leo. 

"Det er bl.a. kosten, som Leo skal lægge om. Han skal droppe sukker især, selv om han nyder det i både sin kaffe og te. Men vi er fortrøstningsfulde, for vores alternative behandler garanterer, at sårene vil blive bedre og Leo kommer til at blive mere frisk," siger Sussi, som også glæder sig over synet af deres kalender i den kommende tid, som byder på mange jobs. 

Sussi og Leo har spillet fire gange i denne uge, og Sussi fortæller, at den kommende tid også ser fornuftig ud i forhold til jobs.