Sussi og Leo: Sussi afslører stor forandring

Nyheder
Foto: PR Sussi og Leo.
Sussi har løftet sløret for en stor ændring.

Lige nu læser andre også

Corona-tiden har også påvirket livet i hjemmet i Saltum, hvor Sussi og Leo bor. Den nordjyske popduo har optrådt sammen siden 9. klasse og kan i år fejre deres 49 års jubilæum. I 23 år spillede de to på Skansen i Skagen, hvor mange danske- og udenlandske turister gennem årene, har set parrets optræden.

Kært barn har mange navne 

Sussi og Leo beskriver selv på deres hjemmeside, at de er blevet kaldt meget gennem årene. 

“Vi bliver kaldt kitch… Vi bliver kaldt kult… Vi bliver kaldt dårlig smag… og vi bliver kaldt genier, legender og den dynamiske trio… Vi er i følge verdenspressen både umusikalske, nyskabende, forrygende underholdere, grimme og de smukkeste mennesker i Danmark.Alt det her kan jo ikke være sandheden… ikke på en gang i hvert fald, men hvad er sandheden så?” Skriver de på deres hjemmeside. 

Uanset hvad man vil kalde Sussi og Leo, så ringer der en klokke hos de fleste danskere når deres navne bliver nævnt. Parret er desuden ikke kun kendt for deres musik, Sussi maler ved siden af musikken og Leo er er glad for at forfatte gyser- og scifi romaner. 

Corona har sat en kæp i hjulet for popduoens optræden i 2020, så lige som mange andres, blev deres kalender ryddet. Derfor var det en noget rådvild Sussi, der i de første 14 dage af nedlukningen spekulerede over, hvad i alverden hun skulle få tiden til at gå med. Men det blev hurtigt afløst af et større projekt - hun har nemlig givet parrets soveværelse en kæmpe makeover. Det skriver Se og Hør.

Slut med velour

Tidligere var soveværelset beklædt med rødt velour på væggene, hvor sengetæppet også var af farvet velour. På den måde blev der hyggeligt og mørkt, når parret skulle sove om dagen, efter de vilde nætter på Skansen. 

Men nu er det slut med velour. Det er blevet skiftet ud med lyse farver, tapet med fugle, hvid seng og - selvfølgelig - et sæt håndjern på sengegavlen. 

Det er Sussi som er handy-kvinden i hjemmet og hun har selv stået for at spartle og tapetsere. Hun indrømmer også at der sjældent er dage hvor hun holder helt fri, hun ender næsten altid med at feje på terrassen eller male fortæller hun.

Leo indrømmer at det primært at Sussi som stor for sagerne. 

“Jeg kan ikke hjælpe så meget på grund af mit ben”, fortæller han.

Parret fortæller også at selvom corona har ramt dem, så er de bestemt ikke på fallittens rand - de venter dog lige med at få nyt tag på huset, til næste år. 

Trænger du til et lille genhør med Sussi og Leo, så kan du få det lige her:

 

 

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig