Sussi sender rørende tak

Af: Ida Hansson

|

15/02/2023

Nyheder
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Meget tyder på, at Leos dage er talte. Han er lige nu indlagt og modtager kun smertestillende og kærlig behandling.

Mest læste i dag

Leo Nielsen har i den seneste tid døjet med sygdom, og har da også været indlagt på hospitalet flere gange.

Nu er det imidlertid gået i den helt gale retning, og Leo synger desværre nok på sidste vers i livet. Lørdag fik hustru og forretningspartner gennem mange år, Sussi, så den triste meddelelse, at lægerne ikke kan gøre mere for at hjælpe Leo.

- De kan ikke sige noget om, hvor lang tid, der er tilbage, det er kun mig, der ikke kan tro på, at det kan tage så lang tid, fortæller Sussi til Se&Hør.

Siden Leo blev indlagt igen lørdag eftermiddag, har han ikke modtaget andet end smertestillende og kærlig behandling.

Sussi har fået en seng ind på Leos stue, og her bliver hun, indtil Leo sover ind.

- De andre gange han var indlagt, så det ud til at være en chance, så der ville jeg gerne, at han blev her. Men nu er der ikke en chance, det hele er kaput. Der er ingen vej tilbage, så nu kan han godt få lov at give slip, men det kan være, han venter på noget, siger Sussi.

Midt i den tumultariske og triste periode, er der dog også lidt at glæde at spore.

Rigtig mange har nemlig vist omsorg ved at sende en kærlig hilsen til de nordjyske musikduo, og dét er noget, som Sussi er meget glad og rørt over.

- Det er helt vildt. Det får jeg gåsehud over, at folk er så interesserede og berørte over det. For så har vi gjort en lille forskel, og det gør mig glad, siger Sussi.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig