Sussis ærlige ord: Leos store drøm blev aldrig udlevet

26/05/2023

Ida Hansson

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Sussi er ked af, at hendes elskede Leo ikke nåede at udleve sin store drøm.

Mest læste i dag

Tilbage i midten af februar gik Sussis livspartner, Leo, bort.

Dødsfaldet ramte hele Danmark hårdt, da duoen Sussi og Leo har optrådt sammen rundt omkring i Danmark i mere end 50 år.

Sussi lagde heller ikke skjul på, at hun lige skulle finde sine ben i den nye tilværelse uden hendes ægtemand gennem 50 år. 

Tre uger efter dødsfaldet havde hun fundet fodfæste nok til at tale ud om sin livspartners dødsfald. 

“Jamen, det går faktisk ganske udmærket. Jeg har jo lært meget af Leo, og vi har snakket om mange ting igennem årene. Så det går faktisk udmærket”, sagde hun på daværende tidspunkt i et interview med “Go’ aften LIVE”. 

Da Leo var syg, havde parret et kamerahold i ryggen, da TV 2 Nord producerede et program, der skulle omhandle Leos genoptræning efter det hårde forløb.

På trods af at Leos sygdom ønskede han at fortsætte med programmerne og interviewene, hvorfor Sussi heller ikke trak sig fra rampelyset i sygdomsperioden.

Af den grund lod hun et kamerahold følge hende under dødsfaldet og i tiden efter.

Sådan skriver B.T., der har talt med Sussi i forbindelse med det nye TV 2-program ‘Sussi uden Leo’.

Til trods for at Leo gjorde, hvad han havde lyst til og elskede helt til det sidste, så var der nogle af hans drømme, der aldrig gik i opfyldelse:

“Der var meget, han ikke nåede. Han ville gerne være blevet en god og anerkendt forfatter. Og så ville han gerne have lavet computerprogrammer. Det fik han ikke lov til, og det gør mig ked af det”, fortæller Sussi til B.T.

Serien, der omhandler tiden før, under og efter Leos dødsfald, hedder ‘Sussi uden Leo’, og den kan ses fra den 26. maj på TV 2 Play.