Svært at forestille sig: Her melder DMI om 30 grader

Nyheder
Foto: Shutterstock
Her melder DMI om 30 grader.

Mest læste i dag

Vejret i de kommende dage er ikke noget at råbe hurra for.

I dag vil byger ramme det meste af landet, og visse steder vil de endda være ledsaget af enten torden eller hagl.

Der bliver trods alt stadigvæk plads til at se solen mellem bygerne, men temperaturen er fortsat til den kedelige side - omkring 15 grader.  

Lige nu er det et lavtryksområde nord for Færøerne, der bestemmer, hvordan vejret opfører sig. Det vil de kommende dage bevæge sig ned mod os, og derfor kan vi se frem til, at der fortsat står mange byger på programmet weekenden over.

Lørdag bliver bygerne kortvarigt afbrudt af mere udbredt regn. Andre steder er sagen dog en helt anden.

Sådan skriver DMI.

Det er ikke kun her i Danmark, at vejret er lidt på det jævne, for store del af Europa lider lige nu samme skæbne.

Du skal lidt mod syd, hvis du vil opleve temperaturer er over 20 grader, men som altid skal du næsten helt ned til Middelhavet, før du finder den rigtige sommervarme, med dagtemperaturer over 25 grader.

Lige nu sveder den Iberiske halvø, da de oplever temperaturer op til 30 grader eller derover, hvilket måske kan være svært at forestille sig, når vi sidder med mørke skyer over os.

Det gode vejr sydpå ændres dog markant i den kommende weekend, når en koldfront passere halvøen vestfra.

Det vil nemlig sørge for at temperaturen dykker helt ned til 10 grader mange steder.

Kommer sommervejret til Danmark?

Det danske sommervejr er, og har altid været en omskiftelig affære.

Netop som man tror, at sommervejret for alvor har fået sit tag om landet, så vender det hele på en tallerken. Sådan har det også været i år, hvor vi lige nåede at få en forsmag på, hvordan en ægte dansk sommer skal føles.

Der er dog ikke meget sommer over de skyer, byger og den blæst, som lige nu er over os.

Hvis man tager den positive briller på, kan man sige, at sommeren er begyndt, og mon ikke at både varmen og det solrige vejr vil indfinde sig senere på sommeren i en kortere eller længere periode.

Det er jo efterhånden blevet en tradition.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig