Svært valg i Luksusfælden: Luksusbil eller vuggestueplads?

Nyheder
Peter og Cecilia sammen med Luksusfældens eksperter Mette og Kenneth. Foto: TV3
I aftenens afsnit af Luksusfældens kommer eksperterne endnu engang på en stor opgave.

Mest læste i dag

 

Peter og Cecilia bor i Hvidovre i en lille lejlighed på 36m2. Efter de er blevet forældre til Luna for tre måneder siden, er pladsen blevet trang, og derfor drømmer parret om at kunne få råd til at bo i en større lejlighed.

Ikke råd til vuggestue

Men der er flere ting der lurer i kulissen. Blandt andet har parret ikke råd til, at deres datter kan gå i vuggestue.

En af grundene til, at de ikke har råd, er at Peter har en fin bil, og den vil han helst ikke af med.

Det er dog noget der går Cecilia på, da hun gerne vil kunne arbejde, men uden vuggestueplads bliver det ikke muligt, da hun, stadig mangler at færdiggøre sin uddannelse som tjener.

Stor ubalance i udgifter

Peter bruger utrolig mange penge på bil, personlig pleje og fitness, og det er altså ham der har den største del af gælden. Cecilia derimod står for udgifter til deres fælles datter. Peter finder det rimeligt, da det er ham der tjener pengene.

Det kommer dog bag på Cecilia, at Peter bruger så mange penge, samt hvor mange penge han har til rådighed hver måned.

Gæld på 400.000

For at parret kan få råd til at afbetale på gælden og få en vuggestueplads, så mener eksperterne, at Peter må skille sig af med sin bil, men Peter stritter i mod.

Han ønsker ikke, at de penge han tjener skal bruges på fælles udgifter, da han ser det som ”hans penge”.

Gælden er dog Peters, men Luksusfældens eksperter har yderst svært ved at trænge igennem og overbevise ham om, at han ændre noget. Det er nemlig kun få tiltag der skal til for, at Peter kan komme på ret køl.

Det hele bliver dog svært, når han ikke vil bruge de penge han tjener på fællesskabet og deres fælles datter.

Se med i aften på TV3 eller Viaplay, og find ud af om Luksusfældens eksperter kan overbevise Peter om, at han skal bidrage til familien og komme af med sin bil.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig