Svensk højdespringer stopper karrieren med øjeblikkelig virkning

Af: Lucas Andreas

|

27/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En knæskade er ikke helet som den skulle.

Lige nu læser andre også

Svensk atletik er blevet ramt af en uventet nyhed, da en af landets mest lovende højdespringere, Maja Nilsson, har besluttet at indstille karrieren i en alder af blot 24 år.

Maja Nilsson, der har været en markant figur i disciplinen, har kæmpet med vedvarende knæproblemer siden 2021, og det har nu ført til, at hun har mistet motivationen til at fortsætte på eliteplan.

Det fortæller hun ifølge Aftonbladet i en pressemeddelelse.

Maja Nilsson har repræsenteret Sverige på den største internationale scene, herunder OL-finalen i Tokyo i 2021, samt vundet guld ved sin sidste konkurrence i Uddevalla.

På trods af de gode resultater har det ikke givet mening for hende at fortsætte, da hendes knæ ikke har helet, som hun havde håbet.

Det har taget hårdt på hendes lyst til at fortsætte karrieren på topniveau.

I sin meddelelse udtrykker Maja Nilsson, at hun har været igennem en utrolig rejse inden for atletikken, hvor hun har deltaget i både europamesterskaber, verdensmesterskaber og OL.

Hun ser tilbage på sin karriere med stolthed og glæde over de oplevelser, hun har haft, og de mennesker, hun har mødt på vejen.

Selvom hun havde ambitioner om at afslutte sin karriere ved OL i Paris, blev denne drøm ikke realiseret, da hun ikke formåede at kvalificere sig gennem det svenske landsholds udvælgelsesproces.

Anbefalet til dig