Svigermors drøm: Populær løve forærer svigermor vild gave

23/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen / DR
Det er nok de færreste svigermødre, der har modtaget sådan en gave fra sin svigersøn.

Mest læste i dag

Der er mange eksempler på svigermors drøm - men Jacob Risgaard fra Løvens Hule må næsten være et af dem.    Til Kanal Frederikshavn fortæller han nu, om en helt særlig gave han har foræret sin svigermor - og der er altså ikke tale om hverken blomster eller chokolade.   Jacob Risgaards svigermor bor midt i Frederikshavn. Overfor hvor hun bor ligger der en tom grund, som har skabt en del bekymring hos svigermor. Hun har nemlig været nervøs for, om nogle kunne finde på at begynde og bygge et højhus på grunden. Så den bekymring har løven nu taget hånd om.
Han har nemlig købt grunden af kommunen - så nu behøver svigermor ikke længere bekymre sig.   "Nu laver vi en insektmark. Vi pløjer hele grunden op og planter en masse vilde blomster på grunden, og først hvis min svigermor bliver træls, bygger vi et højhus," lød det fra Jacob Risgaard i programmet "Ud af hamsterhjulet" på Kanal Frederikshavn.

Danskernes favorit

Det er ikke kun hos svigermor, at Jacob Risgaard er populær - også hos de danske seere, er han nummer ét.

Det står klart og tydeligt i en undersøgelse som YouGov har foretaget en undersøgelse for B.T..

716 danskere i et repræsentativt udsnit, der alle har set Løvens Hule, er blevet spurgt om, hvilken løve der er deres favorit. Og her indtager Jacob Risgaard altså førstepladsen med 30 procent af stemmerne.

Det er noget som i den grad glæder ham:

“Jeg har sgu aldrig vundet noget før. Sidste år vandt jeg en forårspris, som så blev aflyst på grund af corona. Og så er det sgu godt nok at han ligger nummer to, så hans ego ikke bliver for stort,” siger Jacob Risgaard og refererer til hans gode ven og løve-kollega Jesper Buch. 

Jacob Risgaard lægger heller ikke skjul på, at han er både glad og stolt over førstepladsen. Til B.T. fortæller han, at han er stolt og beæret over, at danskerne har taget ham til sig. 

Med 24 procent af stemmerne indtager Jesper Buch andenpladsen.