Sydbank lancerer nu noget, som alle danskere kan nyde godt af

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sydbank har nu delt en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Hvordan løser jeg min rekrutteringshovedpine, har jeg forfremmet en dygtig specialist lidt for hurtigt, og hvordan skaber jeg en inkluderende arbejdsplads uden at fremstå woke?

Det er et lille udpluk af de dilemmaer, der tages op i Sydbanks nye erhvervspodcast ”Netværket”.

Hver uge diskuterer et panel af eksperter og erhvervsfolk konkrete virksomhedscases, der spænder fra komplekse ledelsesudfordringer, strategiske overvejelser og mere eller mindre dramatiske hverdagsproblemer.

Et fast og centralt indslag er ”Min største fejl”, hvor en erhvervsleder deler en kritisk fejl og de værdifulde erfaringer, der fulgte med.

Sådan skriver Sydbank i en pressemeddelelse.

Ledere tænker i løsninger

Det hele styres med sikker hånd af vært Mette Walsted Vestergaard, tidligere vært på DR P1 Morgen og TV Avisen.

"Noget af det mest fascinerende ved at arbejde med ledere er, at de altid tænker i løsninger. Jeg tror, det skyldes, at dilemmaer er så central en del af deres job - om det så er store strategiske beslutninger eller små fnidder-problemer i hverdagen," siger Mette Walsted Vestergaard og fortsætter:

"Hvad gør man fx, hvis man er kommet til at forfremme en højt skattet medarbejder langt ud over vedkommendes kompetenceniveau? Hvordan tackler man generationernes konflikter på arbejdspladserne? Er det en god idé for en ung iværksætter at tage et mere erfarent familiemedlem med til samtalen i banken?"

Det er her, ”Netværket” kommer ind i billedet.

"Hver uge samler jeg et kyndigt panel af erfarne erhvervsledere, der selv har grublet sig til tusindvis af store og små løsninger gennem deres karriere som ledere, virksomhedsejere og iværksættere. Og i dette ”Netværk” har alle en åben invitation til at lytte med. Jeg har tænkt mig ikke blot at lytte, men også at spørge til deres løsninger - og jeg glæder mig," siger Mette Walsted Vestergaard.

Inspiration i en travl hverdag

”Netværkets” faste finansekspert er Søren Gadeberg, Sydbanks direktør for hovedstaden. Med over 30 års erfaring inden for den finansielle sektor har han i tidens løb samarbejdet med en lang række danske virksomheder, og han vil gerne dele ud af sine erfaringer.  

"Virksomhedsledere er modige, dygtige og har meget travlt. Derfor er de nødt til at prioritere deres tid og energi benhårdt. Jeg vil gerne bidrage til at sætte fokus på emner, der rækker ud over den daglige drift, og som handler om de mere strategiske og ledelsesmæssige facetter af at drive virksomhed. Jeg glæder mig til at drøfte alle de spændende og udfordrende dilemmaer, virksomhedsejerne sidder med derude," siger Søren Gadeberg.

Du finder ”Netværket” i din foretrukne podcast-app.

Anbefalet til dig