Sygdomsramt tv-vært deler nyt inspirerende budskab

Foto: PR

Nu er der nyt fra komiker og tv-vært Melvin Kakooza, der tidligere på året blev ramt af en hjernetumor.

Tidligere på året blev det kendt, at den populære komiker Melvin Kakooza var blevet opereret for en hjernetumor.

Nyheden kom i ugen op til, at den fremadstormende komiker og tv-vært skulle overtage det Sofie Lindes plads som live-vært i X Factor, da Linde netop nu er på barsel. Melvin Kakooza måtte dog melde fra kort inden, tunoren blev opdaget og opereret bort. 

Da det blev meldt ud til offentligheden, at komikeren var blevet ramt af tumoren, så udtalte hans manager Jakob Riis: 

"Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid." 

Nu er det dog Melvin selv, der har delt et inspirerende budskab på sociale medier. 

Læs også

Populært tv-program vender tilbage

Deler nyt inspirerende budskab

Det er ikke længe siden, at Melvin Kakooza sidst gav lyd fra sig. Her sagde han tak for de mange tanker, hilsner og blomster, han havde modtaget siden nyheden om hans sygdom var kommet offentligheden for øre. 

"Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til, at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes," skrev Melvin Kakooza sidst i marts i et oplag på Instagram.

"Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget. Det har været total overvældende at opleve alt den kærlighed!"

Nu giver han igen lyd fra sig på Instagram. Kakooza har offentliggjort en story, hvor sangen "Stronger" af Kanye West spiller, mens ordene "If I'm not dead, you're not done / Great things are still to come"

Derudover han han også tilføjet ordet amen, samt et par hænder, der beder. 

Læs også

Tager udendørs bad: Pludseligt står vildt fremmed i haven

 

 

 

Læs også