Sygeforsikringen "danmark" med alvorlig advarsel: Det kan være svært at gennemskue

Nyheder
Foto: Sygeforsikringen "danmark"
Foto: Sygeforsikringen "danmark"
Der er netop blevet udsendt en alvorlig advarsel.

Mest læste i dag

Sygeforsikringen "danmark" har udsendt en vigtig advarsel gennem den populære app 'Mit digitale selvforsvar'.

Advarslen handler om nye falske beskeder, der angiveligt skulle komme fra Sygeforsikringen "danmark" og omhandler refusion.

De falske beskeder opfordrer modtagere til at klikke på links og afgive personlige oplysninger, men dette bør man under ingen omstændigheder gøre.

"Nye falske beskeder om refusion fra Sygeforsikringen "danmark" er i omløb. Tryk ikke på links og opgiv aldrig personlige oplysninger over mail", skriver de.

Men det stopper ikke der.

Sygeforsikringen "danmark" understreger nemlig, at al officiel kommunikation sker via telefon eller gennem deres selvbetjeningsportal på sygeforsikring.dk, der kræver log ind med MitID.

"Al kommunikation med Sygeforsikringen "danmark" sker over telefon eller i selvbetjeningen på sygeforsikring.dk, der kræver log in med MitID," lyder det fra sygeforsikringen.

Kan være svært at gennemskue

De falske beskeder kan være vanskelige at gennemskue, da de benytter Sygeforsikringen "danmark"'s logo og farver, hvilket gør dem troværdige ved første øjekast.

"Sygeforsikringen "danmark" bruger andre begreber, men brugen af logo og farver gør det svært at gennemskue, at beskederne er falske," skriver de videre i advarslen.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom og kritisk over for beskeder, der ser ud til at komme fra Sygeforsikringen "danmark".

De officielle mails og sms'er fra Sygeforsikringen "danmark" vil aldrig indeholde opfordringer til at afgive personoplysninger.

"Sygeforsikringen "danmark" udsender mails og sms'er med besked om nyt på selvbetjeningen, nyheder, links til medlemsblad mm., men aldrig om personoplysninger," afslutter de.

Advarslen fra Sygeforsikringen "danmark" skal minde brugerne om at være på vagt og ikke lade sig narre af de falske beskeder.

Hvis man er i tvivl om ægtheden af en besked, anbefales det at kontakte Sygeforsikringen "danmark" direkte for at få bekræftet indholdet.

Du kan se et eksempel på den falske besked herunder.

Foto: Mit Digitale Selvforsvar

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig