Sygeforsikringen "danmark" med vigtig meddelelse til samtlige medlemmer

Nyheder
Foto: Sygeforsikringen danmark
Hvis du er kunde hos Sygeforsikringen "danmark", bør du spidse ører.

Lige nu læser andre også

Diverse svindelnumre konstant florerer på internettet.

Sygeforsikringen "danmark" er blevet det seneste offer for netop dette, da svindlere bruger forfalskede e-mails til at lokke følsomme oplysninger ud af intetanende medlemmer.

Med en overbevisende efterligning af selskabets logo og en mail, der på overfladen ser legitim ud, prøver svindlere at lokke uskyldige borgere i fælden.

Og det advares der nu om.

Kommunikationschef Katrine Krebs fra Sygeforsikringen "danmark" har udtalt til Ekstra Bladet, at organisationen tidligere har været mål for lignende angreb, og at de bruger mange kræfter på at advare om det:

"Der bliver sendt mange falske mails med 'Sygeforsikringen danmarks' navn og logo, og vi gør meget ud af at advare om det på vores hjemmeside, sociale medier og medlemsblad. Phishing rammer mange, og vi samarbejder med politi og øvrige myndigheder om at bekæmpe problemet."

Katrine Krebs betoner også vigtigheden af sikker kommunikation og råder i den forbindelse medlemmerne til udelukkende at benytte den officielle selvbetjeningsportal med MitID, når det gælder vigtige henvendelser.

Den udspekulerede taktik fra de kriminelles side har ført til et samarbejde mellem Sygeforsikringen "danmark", politiet og andre myndigheder, der i fællesskab forsøger at bekæmpe truslen.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning fraråder Katrine Krebs kraftigt at klikke på links i tvivlsomme e-mails eller at udlevere personlige oplysninger via mail eller telefon.

Denne sag understreger den konstante trussel fra cyberkriminalitet og vigtigheden af at være på vagt overfor svindel - især når det ser ud til at komme fra en troværdig kilde.

Anbefalet til dig