Sygemeldt på ubestemt tid: 'Årgang 20'-far i voldsom arbejdsulykke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han er efter ulykken blevet sygemeldt på ubestemt tid.

Lige nu læser andre også

Torsdag var 'Årgang 20'-far Nikolaj Bek, der er restaurantejer, ude for en voldsom arbejdsulykke, der har medført, at han er blevet sygemeldt på ubestemt tid.

Han har nemlig tabt 190 grader varm fritureolie ud over begge hænder.

"Det er sgu noget rod. Jeg skal rengøre vores frituregryde, og det er normalt kutyme, at man kun må gøre det, når den er kold - altså dagen efter, men jeg tænkte, at det gik nok, lyder det fra Nikolaj Bek dagen efter ulykken til Ekstra Bladet," hvortil han fortsætter:

"Da jeg havde hældt alt olien ned i et kar og skulle til at flytte karret, så skvulper det, og rammer mine fingrer, jeg ikke give slip på karret, så jeg må smide det væk, så det ikke rammer min krop."

Nikolaj ved endnu ikke, hvor længe, han skal være sygemeldt. Han fik dog bekræftet skadens omfang i form af anden og tredje grads forbrændinger.

Forbrændinger, der har medført, at han hverken kan holde sin telefon for at sende en SMS-besked, eller holde sit bestik.

Heldigvis har Nikolaj Bek fået at vide, at det dette vil ændre sig inden længe samt at hans hænder med tiden vil komme sig 100 procent.

Det kræver dog et længere rehabilitering forløb.

"Han kan se frem til et længere rehabilitering forløb men hans hænder skal nok komme sig med tiden," skriver Maria, Nikolajs kone, i sit opslag på Instagram.

Parret, der er forældre til to piger, Solvej fra 2020 og Mathilde fra 2022, bor i Mørke på Djursland. De har været kærester siden 2013, i 2018 blev parret forlovet og i 2021 giftede de sig.

Maria Skødt Bek er sygeplejerske og Nikolaj Bek har sin egen restaurant i Grenaa, hvor han arbejder 70 timer om ugen.

Anbefalet til dig