Sygeplejerske brugte hele nytårsnat på at hjælpe syge: Kom hjem til chokerende syn

Af: Mie M.B

|

03/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vinduer og facader var dækket af barberskum

Lige nu læser andre også

Nytårsaften er traditionelt en tid for fest og hygge, men for Lisette Mathiesen fra Ringkøbing blev årets festligheder ødelagt af chokerende hærværk. Efter at have tilbragt aftenen på arbejde som sygeplejerske i Gødstrup, vendte hun hjem til et uventet syn. Det skriver TVMidtvest.

Lisette og hendes familie opdagede, at deres hjem i Ringkøbing var blevet udsat for voldsomt hærværk. Ukendte gerningsmænd havde overhældt huset og forhaven med kølervæske, bremsevæske, motorolie og barberskum. Yderligere var der toiletpapir spredt ud over forhaven, og genstande som fodboldstøvler, en madras og en cykelanhænger var trukket ud af redskabsskuret og spredt rundt på grunden.

Lisette Mathiesen, der følte sig ekstra forurettet, efter at have tilbragt natten med at hjælpe andre som sygeplejerske, beskrev episoden som mere end bare drengestreger - det var decideret hærværk. Parret har anmeldt hændelsen til politiet, men de har ingen anelse om, hvem der kunne stå bag.

"Vores hus er det eneste på vejen, der er blevet ramt. Jeg kan ikke se, hvem vi skulle have gjort os uvenner med," udtalte Lisette Mathiesen. Hun og hendes mand, der er tømrer, har også rapporteret hændelsen til deres forsikringsselskab. Selvom oprydningen nu er afsluttet, håber de på, at de ansvarlige vil træde frem og give en undskyldning. Lisette understreger, at hvis det er unge mennesker, der står bag, så bør de forstå, at det ikke er sådan, man fejrer nytår.

Se billederne af det vandaliserede hus i denne artikel.

Anbefalet til dig