Synsk forfatter forudså coronavirussen: Hun forudsiger også at den hurtigt forsvinder igen

14/03/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Synsk forfatter forudså corona. Foto: Twitter.
En selvproklameret synsk forfatter skrev i 2008 en bog, der tilsynladende ret præcist forudsiger udbruddet af coronavirus. Nu er bogen blevet en bestseller.

Mest læste i dag

Bogens forlag må pludselig melde udsolgt og skynde sig med print af nyt oplag efter Kim Kardashian tweetede om bogen.

I torsdag sendte Kim Kardashian et tweet ud med en passage fra en bog skrevet af den selvproklamerede synske forfatter Sylvia Brown. Bogen hedder End of Days: Predictions and Prophecies About the End of the World og indeholder en vild forudsigelse om en sygdom, der minder om en lungebetændelse.

"Omkring 2020 vil en alvorlig lungebetændelses-lignenden sygdom sprede sig til hele verdenen. Den vil angribe lungerne og bronkierne og den vil modstå al kendt behandling," skriver forfatteren i bogen. Hun fortsætter med at skrive: "Endnu mere overraskende end sygdommen selv vil være det faktum, at den vil forsvinde lige så hurtigt, som den opstod. Ti år senere vil den komme igen og så forsvinde for evigt."

Tweetet er del næsten 50.000 gange og snart 250.000 har liket opslaget.

Sylvia Browne døde i 2013, men på grund af Kardashians tweet stiger salget af Browns bog. Det har fået det bagvedliggende forlag til at genoptrykke bogen, der nu har sneget sig ind på top 10 over mest solgte e-bøger på Amazon i både England og USA.

Bogen er ikke oversat til dansk. 

Symptomer på coronavirus/covid-19

Feber, luftvejsinfektion/vejrtrækningsproblemer, kulderystelser, muskelsmerter, ondt i halsen, hovedpine, diarré, kvalme/opkast. Det tager mellem to og 12 dage, fra du bliver smittet, til du bliver syg.

 

 

Anbefalet til dig