Syv-årig pige myrdet: Læs den tiltaltes skrækkelige forklaring

20/2/23 08:18

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Den tiltalte har tilstået sigtelserne - og forklaringen bag mordet er chokerende

“At høre på fakta og omstændighederne omkring min syvårige datters kidnapning og mord har utvivlsomt været svært for dem. Jeg vil gerne lade dem alle vide, at deres arbejde er dybt værdsat”.

Sådan udtaler Maitlyn Gandy sig til det amerikanske medie CNN, efter en 31-årig mand er blevet tiltalt for kidnapningen og mordet på hendes syv-årige datter, Athena Strand.

B.T. har historien.

I december sidste år forsvandt den lille pige foran sit hjem i Wise County, Texas. Få dage senere blev hendes lig fundet i en nærliggende skovområde. Allerede under eftersøgningen på hvad der i starten kun var en forsvinden, skabte historien store overskrifter i den sydlige delstat.

Mistanken faldt da allerede dengang på et 31-årig FedEx-pakkebud, der befandt sig området på gerningstidspunktet.

Efter sin anholdelse tilstod han også for sigtelserne. Pakkebuddet har sidenhen givet sin historie og forklaring til politiet og retten.

Den 31-årige mand forklarer, at han ved et uheld kom til at ramme den lille pige, da han skulle levere en pakke til familien. I et panisk øjeblik hev han syv-årige Athena ind i pakkebilen, kvalte hende og gemte barneliget i skoven.

Og hvad var der så i den pakke han skulle levere til familien? Lille Athena’s julegave: en række Barbie-dukker.

I forbindelsen med mordet blev den tiltalte også anklaget for tre separate sager, der alle involverede seksuelle overgreb på børn under 17-års alderen fra 2013.

“Tiltalen er begyndelsen på en lang rejse gennem retssystemet, og jeg sætter pris den støtte vi har fået og for, at Athenas navn og minde bliver holdt i live. Brug et øjeblik på at kramme jeres børn og jeres elskede. Ingen kan være sikker på at få endnu en dag” fortæller den knuste Maitlyn Gandy.