Tak for dansen: ‘Vild med dans’ stjerne død

24/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: David Jones/PA Images/Ritzau Scanpix
Han blev kendt fra det populære danseprogram - Nu er han død

Mest læste i dag

Den 78-årige Len Goodman fra det britiske 'Vild med Dans' (Strictly Come Dancing) er gået bort.

Det er Goodmans agent, der ifølge BBC fortæller, at Len Goodman der var dommer på programmet fra 2004 til 2016 døde en fredelig død.

"Det er med stor sorg, at vi meddeler, at Len Goodman er gået bort, 78 år gammel. En højt elsket ægtemand, far og bedstefar, der vil blive dybt savnet af familie, venner og alle, der kendte ham." fortæller Godmans agent, Jackie Gil i en erklæring.

Len Goodman begyndte at danse som 19-årig og vandt forskellige konkurrencer, herunder de britiske mesterskaber i Blackpool i slutningen af ​​20'erne, hvorefter han trak sig tilbage.

Han blev dommer i den britiske udgave af  'Vild med Dans' tilbage i 2004, og hans sidste optræden var i julespecialen i 2016. Herefter blev han erstattet af Shirley Ballas.

Foruden det britiske 'Vild med Dans' har Len Goodman også været hoveddommer i det amerikanske danseprogram 'Dancing with the stars', hvor han var i intet mindre end 15 år. Her stoppede han i november sidste år, da han valgte at gå på pension.

For blot et halvt år siden meddelte han altså, at han ville gå på pension, da han gerne ville bruge mere tid med sine børnebørn og familie i England. Desværre er han nu gået bort.

Foto: Shutterstock

Anbefalet til dig