Taler Janni Ree over sig? Her afslører hun stor hemmelighed

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Janni Ree har nu løftet sløret for, hvad fremtiden bringer.

Mest læste i dag

Navnet Janni Ree får en klokke til at ringe hos de fleste danskere.

Hun har flere gange været at finde på skærmen i forbindelse Oddset-reklamer og tv-programmer som 'Forsidefruerne' og 'Janni og Karsten'. Janni Ree har i mange år været i mediernes søgelys, hvor hun ærligt har talt om både opture og nedture i sit liv.

Af den grund kunne man fristes til at tro, at hun ikke har eller har haft nogen hemmeligheder for omverdenen - men det har hun altså.

Og onsdag aften, da Janni Ree stod over for Ekstra Bladets skarpe mikrofoner, talte hun muligvis sig, da hun løftede sløret for en hidtidig hemmelighed.

Sammen med veninden Pernille Nygaard, som blandt andet er kendt for sin tidligere medvirken i 'Paradise Hotel', blev Janni Ree fanget på den røde løber.

"Vi har så meget i støbeskeen," fortalte Ree, hvilket naturligvis pirrede nysgerrigheden blandt tilhørerne og journalisterne.

Pernille Nygaard slukkede dog hurtigt drømmene hos de nysgerrige, da hun udtalte, at de ikke kunne sige noget om deres kommende projekter.

Men Janni Ree var ikke helt så tilbageholdende som sin veninde.

Da hun blev spurgt ind til, om det var tv, der var på trapperne, svarede hun nemlig ja, hvilket fik Pernille Nygaard til at trække lidt på smilebåndet. Janni Ree fik dog hurtigt tilføjet, at hun ikke måtte sige så meget.

Om den tidligere forsidefrue talte over sig, er ikke godt at vide, men én ting står klart: Der kommer tv fra de to kvinder i 2024.

Detaljerne omkring det eller de kommende projekter forbliver dog en velbevaret hemmelighed.

Klippet med de to kendis-kvinder kan ses ved at klikke her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig