Tankstation med vildt tilbud på benzin: Skabte kæmpe kaos

Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
Når prisen på benzin er så lav, er det ikke overraskende, at det lokker mange mennesker til.

Mest læste i dag

Falder man over et godt tilbud på benzin, handler det om at slå til.

I disse tider er det sjældent, at man har heldet med sig, når bilens tank er tom. Derfor valgte man også at slå til, da de fandt ud af, at de kunne fylde bilens tank med benzin eller diesel til kun 9,99 kr.

Fredag eftermiddag blev der holdt åbningsfest på den nye Shell Express-station på Vejlevej i Kolding.

For at fejre, at båndet blev klippet til den nye tankstation, valgte Shell at give de danske bilister en tidlig julegave, ved at sælge benzin eller diesel til kun 9,99 kr.

Presse-fotos.dk

Det var kun muligt at tanke til den lave pris fra kl. 14 til kl. 17 fredag - og det var der rigtig mange, der valgte at udnytte.

Det skriver Presse-fotos.dk, der havde en fotograf på stedet. Fotografen har beskrevet det som værende 'kaoslignende tilstande'.

For at sikre, at det ikke forstyrrede trafikken for meget, var det et krav, at al indkørsel til den nye tankstation foregik fra Vejlevej i sydgående retning.

Det medførte, at bilister, der havde et ønske om at fylde bilens tank til en lav pris, holdt i kø så langt øjet rækker.

Presse-fotos.dk

Ikke nok med, at det var muligt at fylde tanken med enten benzin eller diesel til en lav pris, stod personalet også klar til at dele gaveposer ud til en række af de bilister, der dukkede op mellem kl. 14 og kl. 17 fredag eftermiddag.

Forud for åbningen har Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi, der driver Shell-stationerne i Danmark, udtalt, at det er blevet en tradition at holde åbningsfest med lave priser på brændstof.

"Vi har tradition for at holde en åbningsfest med rigtigt lave priser på brændstof, når vi åbner en ny station, og det kommer vi naturligvis også til at gøre i Kolding. Så når datoen er fastlagt glæder vi os til at byde alle i Kolding og omegn velkommen til tre timer med billigt brændstof," sagde han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig